2022-01-26   SOŠ polytechnická, Dolný Kubín Kňažia - Stavebné úpravy a modernizácia telocvične (Žilinský samosprávny kraj)
Predmetom zákazky SOŠ polytechnická, Dolný Kubín Kňažia - Stavebné úpravy a modernizácia telocvične sú stavebné úpravy a modernizácia telocvične SOŠ polytechnickej v Dolnom Kubíne, miestnej časti Kňažia. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti ,,B1 OPIS PREDMETU ZÁKAZKY, v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov. Zobraziť verejné obstarávanie »
Uvedení dodávatelia: Stavebný Podnik s.r.o.
2020-02-21   Rekonštrukcia komplexu budov MH SR na Mierovej ulici v Bratislave v zmysle zmluvných podmienok FIDIC (žltá kniha) (Ministerstvo hospodárstva Slovenskej Republiky)
Predmetom zákazky je rekonštrukcia komplexu budov Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky na Mierovej ulici v Bratislave (vypracovanie projektovej dokumentácie a uskutočnenie stavby). Súčasťou predmetu zákazky je aj kompletný inžiniering (vybavenie všetkých povolení). Zobraziť verejné obstarávanie »